Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 18. července 2012

Itálie (1)

Milá děvčata (předpokládám, že moc testosteronu mě číst nebude:D),

už dlouho dlužím článek o cestování. Možná někdo poznal, že jsem byla v Itálii. Vzhledem k dnešnímu počasí jsem se rozhodla nepíchat do vosího hnízda a nepostovat slunné fotky od moře.

Představuji vám San Marino.













notice candelabrums



zatkli mě:D

bydlíte v karlových varech? budete si připadat jako doma

luxus

a kýč nad kýče
Snad jsem vás nezavalila fotkama. Nebylo tak hrozně, jen chvíli poprchávalo, ale s mraky dostávají fotky mnohem lepší atmosféru.

San Marino je určitě zajímavé. Staré město se skládá ze tří hradů a jejich podhradí. Pro našince to nejspíš není tak zajímavé, jako by bylo třeba pro Američany, vzhledem ke koncentraci hradů v ČR. Žádné luxusní nákupy se zde nekonaly, víceméně jediný opravdu luxusní butik je vyfocen výše. Všude jsou nápisy v ruštině, každý obchodník na vás rovnou spustí rusky. Karlovy Vary hadr. Můžete si zde nakoupit hodně levného chlastu, ale to můžete v klidu i v Čechách. Sečteno, podtrženo: je tam hezky, ale zas takový ráj nákupů nečekejte.
Ale dá se tu koupit kousek pizzy s tlustým těstem za 1e až 1,50. Takže je jasné, co jsem měla k obědu:D (dvakrát).

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. ano:D taky ji miluju (i když já miluju více kuchyní:D)

      Vymazat
  2. V San Marinu jsem nikdy nebyla, ale vypadá to tam hezky JInak - italská pizza? mňam!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. italská má tenčí těsto, tohle je spíš american style...ale já mam ráda těsto, když neni suchý a hnusný:D...resp. miluju pizzu, tenkou i tlustou:D

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion